ARTIST IMPRESSION 3D VISUALISATIE VAN EEN WONING

Een artist impression of een 3d visualisatie geeft een te ontwikkelen project of optionele verbouwing weer. Stel er staat nog een muur tussen de woonkamer en keuken, dan kunt u met een artist impression de optie van een open-keuken laten zien. Onze artist impressions worden uitgewerkt tot in de kleinste details.

Omdat onze ontwerpers in Bosnië zitten kunnen wij wij scherpere tarieven aanbieden dan veel Nederlandse tekenaars.

3D Visuals van interieur of exterieur

Visualisatie van een idee

Mooie artist impressions en 3D visualisaties zijn enorm waardevol bij de verkoop van een woning of vastgoedproject. Ze geven de kijker een beeld van de toekomstige of optionele situatie.

Dankzij de snelle technologische ontwikkelingen bij de productie van een 3d visualisatie kunnen wij impressies snel ontwikkelen. Het blijft de kunst om de juiste perspectieven (compositie) en belichtingen te kiezen. Hier komt onze ervaring van pas.

Zie hiernaast een voorbeeld van een woonkamer met open keuken. De verkopers wilden laten zien hoe de woonkamer er uit ziet als de muur tussen de keuken en woonkamer zou worden weggebroken.

Werkwijze

Wij werken op basis van bouwtekeningen, schetsen of plattegronden. Na overleg en advies over het gewenste eindresultaat kunnen wij aan de slag met de artist impression. Foto’s van de huidige situatie en een stijlomschrijving kunnen nog een bijdrage leveren. In een vroeg stadium wordt een concept de artist impression om wijzigingen aan grote details te overleggen.
Na 2 correctieronden worden de impressies in het gewenste bestandsformaat en resolutie digitaal aan geleverd.

Bekijk hiernaast een foto van een huidige situatie en een uitgewerkte artist impression.

3D render, 3D visualisatie of artist impression?

Een artist impression is ook bekend onder andere benamingen zoals 3d visualisatie of een 3d rendering bijvoorbeeld.

Waarom kiezen voor woningperspectief?

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Nauwe samenwerking

  • Een contactpersoon voor alle diensten

  • Professionele beeldbewerking

  • En meer diensten op aanvraag..