WONINGFOTOGRAFIE DOOR EEN PROFESSIONELE FOTOGRAAF
Mooie foto’s zijn nog altijd het fundament van een goede woningpresentatie op Funda. Een professionele vastgoedfotograaf weet hoe hij de woning aantrekkelijk kan vastleggen voor het beste verkoop resultaat.
Niet alleen moeten de foto’s aantrekkelijk zijn, maar ook realistisch zodat de indrukken die de kijker heeft niet ontkracht worden tijdens een bezichtiging. Wij maken onder andere gebruik van HDR technologie om de perfecte belichtingen te krijgen.
Professionele interieur en exterieur foto's

Verkopen op Funda? De eerste indruk telt!

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we een woning of bedrijfspand in beeld kunnen brengen. Wij fotograferen met professionele camera’s en apparatuur. Onze woningfotografen weten de juiste perspectieven te vinden om uw huis mooi in beeld te brengen en de potentiële koper te enthousiasmeren voor een bezichtiging. De eerste indruk op Funda wordt gemaakt met de juiste fotografie.

Interieurfotografie voor de makelaar

Bij veel van onze opdrachten gaat het om een woning of bedrijfspand dat verkocht of verhuurd gaat worden. Bij het fotograferen van een woning proberen wij de ruimtes zo goed mogelijk in beeld te brengen. De ruimte moet immers verkocht worden, niet de inboedel. Onze fotografen schromen niet om storende elementen weg te halen zodat de woning goed tot zijn recht komt.

Voor het beste woningverkoop resultaat kunnen wij onze woningstyliste aanraden. Zij geeft interieur en styling advies aan de verkopers ter voorbereiding van de fotografie sessie.

Mocht er geen gebruik gemaakt worden van een woningstyliste, dan kunnen verkopers voorbereiden aan de hand van deze woningfotografie checklist.

vastgoedfotografie utrecht

Foto bewerking

Voordat de foto’s worden aangeleverd worden ze bewerkt. Een foto van een licht en helder interieur oogt vaak beter dan een donker interieur. Tevens komen de elementen van het vastgoed dan beter tot hun recht. Bij een foto van een interieur waarin ramen aanwezig zijn, kan het lichtverschil tussen binnen en buiten een ‘probleem’ zijn. Wij maken foto’s met één of meerdere flitsers om het interieur op te lichten, of gebruiken HDR technieken.

Bekijk hiernaast de belichting van een onbewerkte foto en HDR bewerkte foto.

Een belangrijkste uitgangspunt is dat het interieur zo realistisch mogelijk in beeld komt.

Waarom kiezen voor woningperspectief?

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Nauwe samenwerking

  • Een contactpersoon voor alle diensten

  • Levering in 2 werkdagen

  • Representatieve fotografen

  • Professionele beeldbewerking

  • En meer diensten op aanvraag..

Offerte aanvragen