Woningstyliste verkoop een woning sneller

De verkoopstyliste begeleid de verkopers in de voorbereidingen door met een objectieve en commerciele bril het huis te bekijken. Vaak is het interieur door de jaren heen steeds wat voller geworden, met plek voor huisdieren en huisgenoten. Een comfortabele, praktische en gezellige inrichting. Dit gaat echter vaak ten koste van de ruimte en de zichtbaarheid van de harde elementen. De verkoopstyliste creëert opnieuw ruimte en laat deze elementen weer zien.

Verkoopstyling

Voorbereiding op de foto’s

Een goede voorbereiding kan een groot verschil maken op de interieurfoto’s. Uit onderzoek blijkt dat potentiële kopers maar moeilijk door persoonlijke spullen heen kunnen kijken. De woningzoeker wordt afgeleid van waar het om draait: de woning. Er is natuurlijk een checklist voor de verkopers om zich voor te bereiden op de foto’s, maar deze geeft nog geen volledig interieuradvies.

Tijdelijke inrichting

Is de woning vrijwel leeg en wilt u de woning aankleden zodat het meer sfeer krijgt, dan zijn er mogelijkheden om hiervoor meubels te huren. Dit wordt bijvoorbeeld ook veel gedaan bij modelwoningen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interesse in een woningstyliste?
Vraag offerte aan
Waarom kiezen voor woningperspectief?

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Nauwe samenwerking

  • Een contactpersoon voor alle diensten

  • Levering in 2 werkdagen

  • Representatieve fotografen

  • Professionele beeldbewerking

  • En meer diensten op aanvraag..