WONINGVIDEO EEN BELANGRIJKE AANVULLING

Woningvideo’s zijn een belangrijke toevoeging op de Funda presentatie geworden. Niet alleen krijgt de woningzoeker een beter beeld van de woning, ook heeft het toevoegen van een film een positief effect op de ranking van de woning op Funda.

Een virtuele bezichtiging

Een film naar uw wens

Er zijn verschillende manieren waarop een woningvideo gemaakt kan worden. Funda vraagt om ± 60% van de video over de woning te laten gaan. Er zijn bijvoorbeeld 2 manieren om een video te laten maken.

Video voorbeeld 1

Voorbeeld 1 is een luxe woningvideo incl dronebeelden. We benadrukken kort de omgeving, gevolgd door het straatbeeld en voorgevel, om vervolgens een rondleiding te geven door de woning. Van woonkamer naar keuken, trap op en de slaapkamers. Op de plattegrond zie je waar je je bevindt.

Focus op de wijk en omgeving

Video voorbeeld 2

Optie 2 is om veel focus te leggen op de omgeving van de woning en slechts de sterkste punten van het interieur op te nemen in de video. Sommigen prefereren dit, omdat ze de korte draaien binnen in een woning niet mooi vinden (optie 1).

Video aanvragen
Aanvragen
Waarom kiezen voor woningperspectief?

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Nauwe samenwerking

  • Een contactpersoon voor alle diensten

  • Levering in 2 werkdagen

  • Representatieve fotografen

  • Professionele beeldbewerking

  • En meer diensten op aanvraag..