WONINGFOTOGRAFIE IN FLEVOLAND

Op zoek naar een woningfotograaf in Flevoland? Wij van Woningperspectief hebben de beste professionele fotografen en weten hoe wij een huis sterk in beeld kunnen brengen. Wij zeggen altijd: “de eerste indruk telt”.

Naast aantrekkelijke foto’s zorgen wij ook voor een realistisch beeld zodat verwachtingen tijdens een bezichtiging niet ontkracht worden.

Eerste woning gratis

Om ons aan u voor te stellen, hebben wij een speciale introductieaanbieding en fotografeer ik uw eerste woning gratis.

Gino Kleisen

Tom Beltman

“Trek nieuwe verkopers aan met een strakke woningpresentatie.”

vastgoedfotografie utrecht
Neem contact op

[contact-form-7 id=”14832″ title=”Contact Amsterdam”]

PLATTEGRONDEN

woningplattegronden

Woningperspectief meet woningen en bedrijfspanden op conform de NEN 2580 richtlijnen. We maken een meetrapport en zowel 2D als 3D plattegronden. Ideaal voor makelaars.

“NAUWKEURIG EN SNEL”

360 GRADEN FOTO’S

360 graden fotografie utrecht

Laat mensen in en rondom het huis rondkijken met 360-graden foto’s. Ook deze media dragen bij aan het compleet maken van de woningpresentatie en leveren een hogere ranking op bij Funda.

“DE JONGE GENERATIE LEEFT ONLINE EN WIL ALLES ZIEN”

WONINGSTYLISTE

Woningstyliste

De verkoopstyliste begeleidt de verkopers in de voorbereidingen door met een objectieve en commerciële bril het huis te bekijken. Een styliste creëert opnieuw ruimte door de harde elementen weer te tonen.

“MET EEN WONINGSTYLISTE WORDT UW WONING SNELLER VERKOCHT”

WAT KLANTEN VERTELLEN

Justus en Raphael hebben een geweldige foto- en filmreportage gemaakt van ons huis voor Funda. Er is ruim de tijd genomen voor de beste afbeeldingen met juiste lichtinval en composities. Met een drone zijn er supermooie opnames gemaakt. Onze woning is daardoor na plaatsing op Funda al 1.500 keer bekeken binnen de eerste 4 uur. Mannen bedankt en ga vooral zo door!

Anita KlompsVerkoper

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Tom en zijn team en naar volle tevredenheid. De lijntjes zijn kort, we kunnen veel overleggen. De producten die geleverd worden voldoen aan alles, wil onze klant de video wat ingekort dat kan natuurlijk en de levering is dan snel. Kortom wij zijn blij met deze samenwerking en hopen dit nog jaren zo te doen.

Nicole van HeerikhuizeMakelaar | Deelen Makelaars

Als verkopend makelaar wil ik mijn opdrachtgevers de beste dienstverlening bieden. Voor het verzorgen van mijn foto´s, video en andere media werk ik erg graag met Woning perspectief. Professionele partij die snel kan schakelen, het complete pakket aanbiedt, top kwaliteit levert en een prettige samenwerking biedt; zoek niet verder.

Jelmer BodeMakelaar | Adelmar makelaardij

Al jaren doen wij van Perdijk ERA Makelaardij zaken met dit toffe team! Dit team staat voor de standpunten die wij als kantoor ook hoog in het vaandel hebben; Korte lijnen, heldere communicatie, doelgericht en fijne omgang met onze opdrachtgevers. De uitgebreide mogelijkheden maken het voor een makelaar nog makkelijker werken! Ga zo door!

Björn van den BulkAssistent-makelaar

Bij Woningperspectief weten ze exact hoe ze een woning optimaal moeten presenteren. Als makelaar wil je graag mooie foto’s voor een goede indruk van de woningen. We krijgen ook veel positieve reacties van onze verkopers.

Starthousing makelaarEigenaar | StartHousing

Woningperspectief is een professioneel bedrijf welke met je meedenkt en prachtige uitnodigende foto’s maakt. BnB Service Utrecht maakt elke keer weer graag gebruik van de fotografie diensten, tot tevredenheid van ons en de klant.

BnB Service UtrechtOwner at BnB Service Utrecht