Professionele woningfotografie Rotterdam

Op zoek naar een woningfotograaf in Rotterdam? Voor de allermooiste foto’s, video’s en plattegronden kunt u bij ons terecht. Wij hebben de beste fotografen en weten hoe wij een huis mooi in beeld kunnen brengen. Wij zeggen altijd: “de eerste indruk telt”.

Naast mooie en aantrekkelijke foto’s zorgen wij ook voor een realistisch beeld zodat verwachtingen tijdens een bezichtiging niet ontkracht worden.

Trek nieuwe verkopers aan met een strakke woningpresentatie

Onze woningfotografen in Rotterdam

Luciano

Raphael

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Levering in 2 werkdagen

  • Nauwe samenwerking

  • Één contactpersoon voor alle diensten

  • Representatieve fotografen

  • Professionele beeldbewerking

Introductieaanbod voor makelaars

Maak als vastgoed professional gebruik van een speciale introductieaanbieding en maak kennis met Woningperspectief. Wij fotograferen uw eerste woning gratis!

Onze werkwijze
vastgoedfotografie utrecht

Jaren aan ervaring in woningfotografie

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we een woning of bedrijfspand in beeld kunnen brengen. Wij fotograferen met professionele camera’s en apparatuur. Wij weten de juiste perspectieven te vinden om de woning mooi in beeld te brengen en de potentiële koper te enthousiasmeren voor een bezichtiging.

Bekijk ons portfolio

Interieurfotografie

Bij veel van onze opdrachten in Rotterdam gaat het om het fotograferen een woning. Hierbij proberen wij de vertrekken zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het doel is dat zo min mogelijk een afleiding kan zijn van waar het om gaat: de harde elementen van een huis. De woning dient immers verkocht worden, niet de inboedel. Onze fotografen schromen niet om het een en ander uit beeld te halen voor een goede foto, echter kunt u voor het allerbeste resultaat gebruik maken van onze woningstyliste. Zij geef styling en interieur advies aan de verkopers ter voorbereiding van de fotografie.

Indien er geen gebruik wordt gemaakt van de styliste, kunnen verkopers voorbereiden aan de hand van deze checklist.

Woningvideo Rotterdam

Val nog meer op tussen alle woningen in en rondom Rotterdam met een aantrekkelijke woningvideo. In overleg maken we de video die aansluit bij de woning en omgeving. Een film waarbij veel focus is op de omgeving, of juist een video in de vorm van een virtuele rondleiding door de woning.

Bekijk de voorbeelden

Word verliefd op een woning door bewegende beelden

Onze klanten vertellen

Justus en Raphael hebben een geweldige foto- en filmreportage gemaakt van ons huis voor Funda. Er is ruim de tijd genomen voor de beste afbeeldingen met juiste lichtinval en composities. Met een drone zijn er supermooie opnames gemaakt. Onze woning is daardoor na plaatsing op Funda al 1.500 keer bekeken binnen de eerste 4 uur. Mannen bedankt en ga vooral zo door!

Anita KlompsVerkoper

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Tom en zijn team en naar volle tevredenheid. De lijntjes zijn kort, we kunnen veel overleggen. De producten die geleverd worden voldoen aan alles, wil onze klant de video wat ingekort dat kan natuurlijk en de levering is dan snel. Kortom wij zijn blij met deze samenwerking en hopen dit nog jaren zo te doen.

Nicole van HeerikhuizeMakelaar | Deelen Makelaars

Als verkopend makelaar wil ik mijn opdrachtgevers de beste dienstverlening bieden. Voor het verzorgen van mijn foto´s, video en andere media werk ik erg graag met Woning perspectief. Professionele partij die snel kan schakelen, het complete pakket aanbiedt, top kwaliteit levert en een prettige samenwerking biedt; zoek niet verder.

Jelmer BodeMakelaar | Adelmar makelaardij

Al jaren doen wij van Perdijk ERA Makelaardij zaken met dit toffe team! Dit team staat voor de standpunten die wij als kantoor ook hoog in het vaandel hebben; Korte lijnen, heldere communicatie, doelgericht en fijne omgang met onze opdrachtgevers. De uitgebreide mogelijkheden maken het voor een makelaar nog makkelijker werken! Ga zo door!

Björn van den BulkAssistent-makelaar

Bij Woningperspectief weten ze exact hoe ze een woning optimaal moeten presenteren. Als makelaar wil je graag mooie foto’s voor een goede indruk van de woningen. We krijgen ook veel positieve reacties van onze verkopers.

Starthousing makelaarEigenaar | StartHousing

Woningperspectief is een professioneel bedrijf welke met je meedenkt en prachtige uitnodigende foto’s maakt. BnB Service Utrecht maakt elke keer weer graag gebruik van de fotografie diensten, tot tevredenheid van ons en de klant.

BnB Service UtrechtOwner at BnB Service Utrecht
Bekijk ook onze andere diensten

Plattegronden

Woningperspectief meet woningen en bedrijfspanden op conform de NEN 2580 richtlijnen. We maken een meetrapport en zowel 2D als 3D plattegronden. Ideaal voor makelaars.

360 graden fotografie utrecht

360 graden foto’s

Laat mensen in en rondom het huis rondkijken met 360-graden foto’s. Ook deze media dragen bij aan het compleet maken van de woningpresentatie en leveren een hogere ranking op bij Funda.

Woningstyliste

De verkoopstyliste begeleidt de verkopers in de voorbereidingen door met een objectieve en commerciële bril het huis te bekijken. Een styliste creëert opnieuw ruimte door de harde elementen weer te tonen.

Home icooon HQ
Vastgoed
Camera icooon
Fotografie
Videocamera icooon HQ
Woningvideo
Drone icooon HQ
Luchtfotografie
Plattegrond icooon HQ
Plattegronden
3D Icooon
3D visuals