Professionele woningfotografie Utrecht

Bent u op zoek naar een goede woningfotograaf in regio Utrecht? Woningperspectief heeft professionele fotografen die weten hoe zij een huis goed in beeld kunnen brengen. Wij weten maar al te goed dat de eerste indruk op Funda erg belangrijk is.

Niet alleen moeten de foto’s aantrekkelijk zijn, maar ook realistisch zodat de indrukken die de kijker heeft niet ontkracht worden tijdens een bezichtiging. Wij maken onder andere gebruik van HDR technologie om de perfecte belichtingen te krijgen.

Trek nieuwe verkopers aan met een strakke woningpresentatie

Bent u makelaar en op zoek naar een goede samenwerking? Vraag ons om de mogelijkheden en een interessant aanbod.

Onze woningfotografen in Utrecht

Tom

Jacquelien

Kees

Bart

Rianne

De kwaliteit die wij leveren zit in meer dan alleen de beelden. Wij streven naar een nauwe samenwerking. U heeft contact met één contactpersoon voor alle diensten.

  • Online boekingsyssteem

  • Levering in 2 werkdagen

  • Nauwe samenwerking

  • Één contactpersoon voor alle diensten

  • Representatieve fotografen

  • Professionele beeldbewerking

Introductieaanbod voor makelaars

Voor u als vastgoedprofessional kunnen wij een speciale introductieaanbieding maken om op die manier kennis te maken met ons en onze diensten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze
vastgoedfotografie utrecht

Ervaren als woningfotograaf

In 2015 zijn wij als professioneel fotograaf gestart in de vastgoed branche met woningfotografie. Onze camera-gear breide al snel uit met een videocamera’s, hoogtestatieven en drones. Ook zijn wij in de loop van de tijd meer diensten gaan aanbieden waar onze klanten behoefte aan hebben zoals het meten en maken van plattegronden en artist impressions. Al ons werk heeft het doel om het pand zo goed en mooi mogelijk te presenteren. In geval van de verkoop of verhuur van een pand helpt onze hoge kwaliteit afbeeldingen potentiële kopers te enthousiasmeren voor het pand.

Bekijk ons portfolio

Interieurfotografie

Bij veel van onze shoots in de regio Utrecht gaat het om het fotograferen van een woning. Hierbij proberen wij de vertrekken zo goed mogelijk in beeld te brengen. Door mee te denken op gebied van styling verplaatsen wij tijdens de shoot nog wel eens een paar spullen. Het is een kunst om het interieur zo lekker in het cameraperspectief te krijgen, zodat het een mooie foto wordt met ruimtelijke uitstraling. Het doel is dat zo min mogelijk een afleiding kan zijn van waar het om gaat: de harde elementen van een huis.

Voor het allerbeste resultaat kunt u vooraf onze woningstyliste inhuren. Zij geef styling en interieur advies ter voorbereiding van de fotografie sessie. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van een styliste, kunnen verkopers zich voorbereiden aan de hand van deze checklist.

Woningvideo Utrecht

Val nog meer op tussen alle woningen in de regio Utrecht met een aantrekkelijke woningvideo. In overleg maken we de video die aansluit bij de woning en omgeving. Een film waarbij veel focus is op de omgeving, of juist een video in de vorm van een virtuele rondleiding door de woning.

Bekijk de voorbeelden

Word verliefd op een woning door bewegende beelden

Onze klanten vertellen

Justus en Raphael hebben een geweldige foto- en filmreportage gemaakt van ons huis voor Funda. Er is ruim de tijd genomen voor de beste afbeeldingen met juiste lichtinval en composities. Met een drone zijn er supermooie opnames gemaakt. Onze woning is daardoor na plaatsing op Funda al 1.500 keer bekeken binnen de eerste 4 uur. Mannen bedankt en ga vooral zo door!

Anita KlompsVerkoper

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Tom en zijn team en naar volle tevredenheid. De lijntjes zijn kort, we kunnen veel overleggen. De producten die geleverd worden voldoen aan alles, wil onze klant de video wat ingekort dat kan natuurlijk en de levering is dan snel. Kortom wij zijn blij met deze samenwerking en hopen dit nog jaren zo te doen.

Nicole van HeerikhuizeMakelaar | Deelen Makelaars

Als verkopend makelaar wil ik mijn opdrachtgevers de beste dienstverlening bieden. Voor het verzorgen van mijn foto´s, video en andere media werk ik erg graag met Woning perspectief. Professionele partij die snel kan schakelen, het complete pakket aanbiedt, top kwaliteit levert en een prettige samenwerking biedt; zoek niet verder.

Jelmer BodeMakelaar | Adelmar makelaardij

Al jaren doen wij van Perdijk ERA Makelaardij zaken met dit toffe team! Dit team staat voor de standpunten die wij als kantoor ook hoog in het vaandel hebben; Korte lijnen, heldere communicatie, doelgericht en fijne omgang met onze opdrachtgevers. De uitgebreide mogelijkheden maken het voor een makelaar nog makkelijker werken! Ga zo door!

Björn van den BulkAssistent-makelaar

Bij Woningperspectief weten ze exact hoe ze een woning optimaal moeten presenteren. Als makelaar wil je graag mooie foto’s voor een goede indruk van de woningen. We krijgen ook veel positieve reacties van onze verkopers.

Starthousing makelaarEigenaar | StartHousing

Woningperspectief is een professioneel bedrijf welke met je meedenkt en prachtige uitnodigende foto’s maakt. BnB Service Utrecht maakt elke keer weer graag gebruik van de fotografie diensten, tot tevredenheid van ons en de klant.

BnB Service UtrechtOwner at BnB Service Utrecht
Bekijk ook onze andere diensten

Plattegronden

Woningperspectief meet woningen en bedrijfspanden op conform de NEN 2580 richtlijnen. We maken een meetrapport en zowel 2D als 3D plattegronden. Ideaal voor makelaars.

360 graden fotografie utrecht

360 graden foto’s

Laat mensen in en rondom het huis rondkijken met 360-graden foto’s. Ook deze media dragen bij aan het compleet maken van de woningpresentatie en leveren een hogere ranking op bij Funda.

Woningstyliste

De verkoopstyliste begeleidt de verkopers in de voorbereidingen door met een objectieve en commerciële bril het huis te bekijken. Een styliste creëert opnieuw ruimte door de harde elementen weer te tonen.

Home icooon HQ
Vastgoed
Camera icooon
Fotografie
Videocamera icooon HQ
Woningvideo
Drone icooon HQ
Luchtfotografie
Plattegrond icooon HQ
Plattegronden
3D Icooon
3D visuals